Pasen

Het voelt nog steeds heel bijzonder dat ik Pasen thuis mag vieren. Het was immers eerst de bedoeling dat ik tot na Pasen in het Erasmus MC zou verblijven.

Nu is Bert van de Paasbrunches en de Paasdiners.Dus hij heeft bedacht dat we op Eerste Paasdag het eten bij zowel ontbijt, lunch als diner een extra accent geven binnen de kaders die voor mij mogelijk zijn.

Als ontbijt heb ik een havermoutsmoothie met banaan en frambozen gekregen.

Vervolgens heb ik online de kerkdienst van PKN Maasdijk gevolgd.

Als lunch heb ik havermoutpap met bosvruchtensaus gekregen.

Bert heeft voor het diner een 'driegangenmenu' beloofd. Ik ben benieuwd.

Maar eerst hebben we weer een rondje Maasdijk gedaan. Dat is tot nu toe elke dag nog gelukt.

Maar nu het Paasdiner:

Voorgerecht: Gevulde eieren met ansjovisboter (wel gepureerd).

Hoofdgerecht: Milde kipkerriesoep (gepureerd)

Nagerecht: Aardbeientiramisu wel zonder bastognekoek en pure chocolade maar dat hou ik tegoed.

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb